Casa Beli 
  Casa Beli
  Bed & Breakfast in Alicante - nabij Almoradi

Golf courses

Wanneer u van golfen houdt dan is dit gebied een eldorado voor u. Op geringe afstand bevinden zich in de omgeving van Casa Beli een tweetal schitterende golfbanen.

La Finca Golf Course in het nabijgelegen Algorfa biedt u 18 holes (lengte heren 6032 mtr.) (lengte dames 5411 mtr.), veel glooiing en een afwisselende baan, maar u kunt ook naar:

Golf La Marquesa, nabij Rojales, waar u een zeer goed onderhouden en leuke golfbaan treft met verschillende niveaus, maar ook een paar moeilijke holes.


KLIMAAT IN ALICANTE

Het gebied waar u zult verblijven biedt u 300 dagen / 2800 uren zon per jaar met een gemiddelde temperatuur van 22 graden.


Dankzij het goede klimaat - gedurende het hele jaar - is de provincie Alicante de ideale bestemming voor iedere sportactiviteit, zoals varen, tennis en wandelen. Vooral voor liefhebbers van golf, is de Costa Blanca een paradijs.

Bekijk het klimaat in onze omgeving 

GEZONDE OMGEVING

Ook voor uw welzijn en gezondheid is de Costa Blanca het hele jaar door een gunstige plek. 

Mensen met aandoeningen op het gebied van astma en reuma ondervinden zeer gunstige en positieve invloeden op hun gezondheid, door bijvoorbeeld het hoge zoutgehalte van de binnenzee Mar Menor en andere zoutmeren.


Markten

Op 5 minuten afstand is er iedere zaterdag in Almoradi een gezellige groente- en fruitmarkt,...een aanrader.

Elke donderdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur is er in Rojales de weekmarkt. Deze markt bevindt zich tegenover de supermarkt Mercadona.

In de directe omgeving van Rojales is er eigenlijk iedere dag wel een markt te vinden, die u in het algemeen kunt bezoeken van ca. 9.00 - 14.00.

Andere trekpleisters

In de omgeving bevinden zich op verschillende afstanden diverse grote steden met elk een eigen karakter en bezienswaardigheden.

Torrevieja ligt op ongeveer 15 minuten rijden en ligt direct aan zee en heeft een grote boulevard met leuke terrasjes, restaurants en kraampjes.

Op ongeveer 45 minuten ten zuiden afstand ligt de stad Murcia. Op korte afstand bevindt zich de grote binnenzee La Manga del Mar Menor. Een bezoek is zeker de moeite waard.

Op ongeveer 25 minuten afstand in noordelijke richting bevindt zich de stad Elche. Deze stad is bekend om haar palmenparken, waar ongeveer 20.000 palmen staan. In deze stad ligt de eeuwen oude botanische tuin de Huerta del Cura.

In Noordelijke richting bevinden zich de steden Alicante (afstand ongeveer 30 minuten) en Benidorm (ruim een uur rijden). 

Alicante biedt u bezienswaardigheden, zoals de oude stad en de prachtige boulevard met wandelpromenade in de omgeving van de haven. Uiteraard treft u hier vele restaurants en terrasjes aan. Benidorm staat bekend om haar avond- en nachtleven.WANDELEN IN DE PRACHTIGE OMGEVING

Wilt u heerlijke wandelen in de directe omgeving ? Met of zonder gids ? Er zijn verschillende wandelroute's, tot wel 4 tot 5 uur lang. Deze wandelroute's lopen o.a. in en via Orihuela, Albatera en Crevillente. Tijdens uw wandeltocht wordt u de mogelijkheid geboden om schitterende foto's te maken van de magnifieke omgeving in dit gebied. Kunt u later nog eens nagenieten !