Casa Beli 
  Casa Beli
  Bed & Breakfast in Alicante - nabij Almoradi
Extra persoon ? 

De kosten van een éénpersoons bed extra in uw chalet of gebruik van de slaapbank in de luxe kamer kost u 15,00 euro p.p.p.n. (incl. heerlijk ontbijt)

Kind ?

Een campingbedje en kinderstoel extra in uw kamer of chalet ? kost u 
7,50 euro per etmaal

Verblijfskosten en mogelijkheden

Casa Beli biedt u rust, ruimte en gastvrijheid. Daarbij houden wij ook met het kostenaspect rekening, zodat u volledig tevreden heeft genoten.

Op basis van twee personen, per kamer, bedragen uw verblijfskosten 70 euro per etmaal. U heeft hierbij de keuze uit: 

1. verblijf in het chalet die geplaatst is in onze riante tuin, of

2. de keuze om in onze finca te verblijven, waar wij beschikken over een ruime luxe kamer, voorzien van een eigen badkamer met ligbad, douchegelegenheid en toilet. Tevens is in deze kamer een minibar aanwezig en gelegenheid tot het zetten van koffie en of thee. In deze kamer beschikt u over 'n flatscreen televisie met Nederlandse zenders en wifi.

Meer personen ?

Het is mogelijk om eventueel met meer dan twee personen in de kamer of het chalet te verblijven, maar neem dan vooraf contact met ons op, over aangepaste prijzen en beschikbaarheid.

Er geldt een minimaal verblijf van 2 nachten. Wilt u meerdere dagen verblijven met meerdere personen, vraag naar speciale tarieven en neem dan - vooraf - contact met ons op over prijzen en beschikbaarheid.  

In dit bedrag is een heerlijk ontbijt voor twee personen inbegrepen. Een etmaal loopt van 12.00 v.m. tot de volgende dag 12.00 uur v.m.

Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het dagmenu / diner. U wordt wel verzocht dit tijdig kenbaar te maken.

Wilt u meerdere dagen verblijven ? Informeer dan naar onze speciale prijzen. Wilt u meer informatie, of wilt u een verblijf reserveren, neemt u dan contact met ons op.

Het adres van 'Casa Beli' is Olmet 72 Benejúzar.

Wij zijn bereikbaar via Skype: Skype Me™!