Verblijfskosten en mogelijkheden
Casa Beli biedt u rust, ruimte en gastvrijheid. Daarbij houden wij ook met het kostenaspect rekening, zodat u volledig tevreden heeft genoten. Op basis van twee personen, per kamer, bedragen uw verblijfskosten 70 euro per dag.
Incheckdag uiterlijk 14.00 uur en uitcheckdag op uiterlijk 11.00 uur.
U heeft hierbij de keuze uit: 

1. verblijf in het chalet die geplaatst is in onze riante tuin, of

2. de keuze om in onze finca te verblijven, waar wij beschikken over een ruime luxe kamer. Zowel het chalet als de luxe kamer beschikken over eigen badkamer met inloop-douche en toilet. 

Waar u ook verblijft, zowel in de luxe kamer als in het chalet is een minibar aanwezig en de mogelijkheid tot het zetten van koffie en of thee. Ook is er een flatscreen tv met Nederlandse zenders en glasvezel WiFi.

In het bedrag van 70 euro per etmaal is een heerlijk ontbijt voor twee personen inbegrepen.

Een etmaal loopt van 12.00 v.m. tot de volgende dag 12.00 uur v.m.

Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het dagmenu / diner. U wordt wel verzocht dit tijdig kenbaar te maken.

Wilt u meerdere dagen verblijven ? Informeer dan naar onze speciale prijzen. Wilt u meer informatie, of wilt u een verblijf reserveren, neemt u dan contact met ons op.


Extra persoon ?

De kosten van een éénpersoons bed extra in uw chalet of gebruik van de slaapbank in de luxe kamer kost u 15,00 euro p.p.p.n. (incl. heerlijk ontbijt)


Meer personen ?

Het is mogelijk om eventueel met meer dan twee personen in de kamer of het chalet te verblijven, maar neem dan vooraf contact met ons op, over aangepaste prijzen en beschikbaarheid.

Er geldt een minimaal verblijf van 2 nachten. Wilt u meerdere dagen verblijven met meerdere personen, vraag naar speciale tarieven en neem dan - vooraf - contact met ons op over prijzen en beschikbaarheid.


Kind ?

Een campingbedje en kinderstoel extra in uw kamer of chalet ? kost u 
7,50 euro per etmaal


Hoe kan ik reizen ?

Vluchten vanuit Nederland

Indien u per vliegtuig reist, dan kunt u vanaf Schiphol, Eindhoven of Maastricht rechtstreeks naar Alicante reizen. De luchthaven van Alicante ligt slechts op 25 minuten van Casa Bela - Benejúzar.

Ook Ryanair vliegt rechtstreeks naar Alicante. Zij vertrekken vanaf Eindhoven, Maastricht en Weeze (bij Dusseldorf). Vanaf Schiphol vertrekt naast Transavia nu ook de Spaanse charter Vueling rechtstreeks naar Alicante.

Transavia                               Ryanair                              Vueling

Indien u tijdens uw verblijf in Spanje over vervoer wilt beschikken en bijvoorbeeld een auto wilt huren, dan bent u het goedkoopste uit bij dit autoverhuurbedrijf, waarbij u de mogelijkheid hebt de auto van uw keuze op te halen bij het vliegveld van Alicante.

Informatie luchthaven Alicante
Auto huren ?

Route vanaf vliegveld Alicante
Vanaf vliegveld Alicante rijden richting Valancia/Murcia

Aanhouden AP 7 Torrevieja/ Murcia

Afslag 528 Torrevieja Cartagena

Afslag 740 Almoradi/ Rojales + Hospital

Onderaan de rotonde 3e afslag CV91 richting Orihuela Hospital. (Niet eerder afslaan naar Almoradi !)

Neem daarna op de rotonde de 1e afslag naar de CV-914

Hier op de rotonde is aan de rechter kant is Disco Ambigu gevestigd.

Neem op de rotonde de 2e afslag en rijdt door op de CV-914

Na ongeveer 700 meter op de CV914 linksaf (3 groene containers)

Sla links af (GPS coördinaten 38.05.32"N 000 49.47.W. 

Vanaf dit punt verharde weg volgen.

Je treft aan de linkerzijde de bestemming. CASA BELI 16/72 (2e huis links)

=========

Wil je deze route bekijken in Google Maps ? en/of printen ? Klik hier

Bestemmingsborden

Vanuit het zuiden........

En dan de route voor de gasten, komende vanuit Zuid Spanje, de Costa del Sol. De eerste afslag die dan genomen moet worden is op de snelweg  A7 Cox. Dan de foto witte bord met Cox CV 900 en dan de foto orihuela hospital CV 91.